kedai alignment tayar melayu

(Thank you for your suggestion. Tq. ­The workshop also was clean and tidy. Terima kasih kerana memudahkan urusan saya. Keep coming back to check -admin-). Overall, am happy with my mytayar.com experience. Their tyre prices on the website are maintained by the workshop themself and it is grossly irresponsible to state otherwise. mybe aplikasi ini boleh ditambah untuk servis-lain juga bukan hanya tertumpu untuk tayar kereta. Lepas bayar deposit terus dpt msg dari bengkel dan boleh datang hari yg sama. This is really a amazing idea and exemplary service. Thank you - admin -), (After a follow up email, the customer suggested a more colorful webpage instead. If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware. Saya ingin mencadangkan agar setiap tayar yang dijual di dlm website mytayar.com supaya diletakkan tarikh luput bagi setiap tayar yang diiklankan. Thank you - admin -). Thank you. Please refer to item titled "When is the tyres manufactured?" Bila balancing dah buat, alignment dah buat steering masih lari lagi. bunyi agak ketara jika pada kelajuan 40 ke 80. Author: ingincantik Show all posts Read mode. And the best thing, workshop not pushing other services and parts. Perjanjian di website free alignment slps tukar tayar, bila minta alignment, org workshop ckp tak payah. We will add more options for users to choose. Bagi mereka yg tidak mahu tertipu atau tidak suka tawar menawar dlm pembelian mytayar adalah tempat terbaik utk anda. Get in touch with the named person-in-charge of the workshop or if that fails, please let us know immediately -admin-). - updated 13 Jan 2020 admin -). Price almost as good as Klang. (Kami gembira dapat membantu anda membeli tayar dengan cara jimat, mudah dan telus -admin-). (Terima kasih kerana menggunakan website kami. At first, scare if people cheat put tayar harga murah like mudah. price is great. (Glad to hear positive buying experience on the website and at the workshop. Instant confirmation by email and sms. (Thank you for the suggestion but at this juncture, we are emphasizing on the quality of the workshops than the quantity -admin-), Should do a video tutorial from A-Z from online purchased to network workshops (examples), (We will update our buying steps video and put it up on youtube -admin-), (Thank you for your suggestion. We are happy to be of service to you - admin -), (We are happy to be of service to you. Malaysians Owned & Operated. As for Malaysia, the road cambers to the left for safety reason. They replied yes. (Alamak. Thanks - admin -), (Thank you for your kind remark. Harga pun ok tiada tokok tambah di kedai.. Terima kasih. • Then at shop, say everything finish oledi. Kebanyakan pemandu akan menghantar ke kedai tayar untuk alignment dan balancing tayar berulang kali dengan anggapan kedai kedai sebelum ini tidak buat dengan baik dan sempurna, tetapi sebenarnya masalah hanya hilang dalam tempoh singkat. I can survey on weekdays during my busy day and just make an appointment on Saturday on the spot. Everything was fine and easy to choose where is the workshop and the service also good. Although the workshop was not familiar with the arrangements between mytayar and their boss, Ahmad managed to assist me in getting my deposit refunded. (We will further develop the website to be more friendly -admin-), Should have mobile view as well opposed to just website view only, (We are designing a light mobile version at the moment. I like it. (Glad to hear postive feedback like this. Look forward to serving you again soon - admin -), Saya menukar tayar kereta saya pada 20hb Januari 2019 di kedar *** auto . Kesemua workshops didalam network kami tahu akan perkara ini. (Thank you for your suggestions. (The website works better on bigger screen as we can maximize the width to arrange the display. Hehe. Prefer to have an app for myTayar. Most of them [other apps], we are facing hidden cost by the merchant (alignment and valves not included). (As per our FAQ, the ordered tyres will be made available within 3 working days. The workshop in question has misrepresent certain fact such as there is no 3 days waiting period if they have the stock. - admin -). Kedai tayar melayu kita Today at 1:26 AM Makluman kepada seluruh warga Kuala Besut..Mesra Tyre & service ditu ... tup esok iaitu 31/12/2020 Khamis kerana ada hal yang tidak dapat dielakkan..akan dibuka seperti biasa pada 2/1/21 Sabtu..sebarang urusan … Well done! (You mean like this? Perkhidmatan bagus walaupun pada mulanya tayar yang saya mahu tidak ada stok, tetapi mereka rekomen tayar saiz lain dan tambah wang. (Terima kasih untuk cadangan diatas. Excellent platform to avail good service and products at a cheaper price! (We are happy to hear positive experience like this. Another way to prevent getting this page in the future is to use Privacy Pass. The tyre which I select with MyTayar was not available when I went to the workshop. It was a very smooth process from purchasing online, contacting the workshop, and get the tyres replaced. On the app, we decided to go with installable Progressive Web Application [PWA] instead as it is easier to maintain. the navigation on the web is easy & straightforward. Senarai workshop terhad, better perbanyakkan lagi senarai workshop di kawasan luar bandar seperti senai or batu pahat. i love this website. Workshop tempat saya menukar tayar boleh dikatakan "ok" walaupun mereka cuba utk minta saya pasang chamber nut. Malah ianya dituliskan dengan  didalam Order Confirmation email dan diwebsite kami. Widen service to cover more retailers in KL, Selangor and nationally. Harga tayar pilihan saya di mytayar adalah murah setelah membuat perbandingan harga dengan lazada & kedai tayar lain. It is an immediate savings of RM1,700. I am an impressed customer and soon and to repeat in the future. The website should be mobile friendly also. (We are happy that our website is giving you benefits as designed. A skillful person incharge and recommended to all. Thanks. Confirmation was received the day I purchased, and a quick call to the workshop showed that they had it in stock. On the Klang shops matter, we would like to provide options other than the obvious 4 shops in Klang -admin-). (We are elated to hear positive tyre buying experience like you had. Salah satu daripada punca-punca ini adalah tayar kereta anda mungkin sudah tidak selaras lagi. If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices. Kedai tayar melayu kita Today at 1:26 AM Makluman kepada seluruh warga Kuala Besut..Mesra Tyre & service ditu ... tup esok iaitu 31/12/2020 Khamis kerana ada hal yang tidak dapat dielakkan..akan dibuka seperti biasa pada 2/1/21 Sabtu..sebarang urusan … Unlike other marketplaces, it is a specialist website where we understand both the buyer and the workshop perspective. Thanks -admin-). (We are happy to hear your feedback. (We have been advocating the need for the consumers to be vigilant and understand technical matters to avoid being fleeced. No extra charges. Harga tayar yang jauh lebih murah dari biasa. Please state the manufacturing date of the tyre you sell..easy for customer to compare the price. But total cost is cheaper as no need to drive so far to Klang. -admin-). Hak dinafikan. Once again, thank you -admin -). My car still slightly go to the left side when driving. -admin-), (We are planning more promotions in 2017. Thank you. Thank you. Syabas serta Tahniah utk pengurusan & pentadbiran mytayar.com. Boleh buat di mana-mana kedai tayar berdekatan anda. Thank you for your support -admin-). Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property. - admin -). The website is must be more easier in term of info and must be user friendly. So I bought the tires direct. Marketing should be improve so that more workshop and user can use the system. Thank you for creating this website. Am i entitled for a refund? Asked if they have stock. Once I reached the shop, the boss approached me and saying my booking number. Kami percaya system design kami akan memastikan pengguna mendapat tayar yang baru -Admin-). I had one of tires completely punctured and was also considering changing all the tires after 3 years of use. Kedai tayar melayu kita December 28 at 7:56 PM ⚙️ Apakah fungsi Brake Disc dan Brake pad pada kenderaan Break Disc ... adalah suatu cakera yang melambatkan putaran roda oleh geseran yang disebabkan oleh penolakan brake pad terhadap brake disc dengan satu set caliper. (At present, our tyre database covers about 80% of the car model on the road. We have conveyed your opinion to the workshop involved. No hard-selling of unnecessary add-ons, and everything was explained clearly to me (I did the alignment adjustment, was okay with the added cost). The process won't took so long. Sebelum ni tukar tayar mesti RM800 keatas. recommend!!! (We are very happy to hear a very positive tyre buying experience. We will try to put some flair to the design -admin-), (Thank you for the sugggestion. Please add more network workshops in kl and pj. - admin -), Make sure workshop provide new tyre with below 6 months manufacturing date, (Our FAQ has clearly state that the tyres supplied must be below 18 months old. ***** Tyre service is okay, however, if you asked me if I would return to them ever, I won't. I am a happy customer! Decided to ignore all the suggested add-ons by the mechanics. (Kami gembira dapat membantu anda membeli tayar. -admin-). -admin-), Sebelum ini saya telah melakukan survey di lima buah kedai sekitar petaling jaya/sg buloh. I am first-timer here, but I am having a bad experience after I purchased and paid the deposit, I cannot contact the shop owner or company phone. Call us and we will try to explain it in simpler terms. good job! - admin -), (We are very elated to hear that you are very satisfied with the service provided. Nipd AutoCare Change Tyre Falken Ziex :215-50-17 ⚒ Alignment Front Paka, Terengganu Sebarang Pertanyaan :098288282 :0195678393 Thank you - admin -). (May we suggest on-wheel tyre balancing done to rectify the shaking issue -admin-). Saves me time from shopping from one shop to another. Website yang boleh dipercayai dan mudah digunakan untuk membeli tayar. Please add the tyre shops in Klang area for more competitive price. Cadangan saya ialah di berikan "rated' untuk pelanggan mengisi tahap kepuasan sesebuah kedai. Pay the small deposit using: Getting confused with technical jargons? (Thank you for using mytayar.com. Saving time for person who is working! Very good apps. Regarding the website. in the mytayar.com/faq.php. We are putting in more resources to ensure faster response and better navigation on the website -admin-), (Thank you.. We are happy that you are happy -admin-), alhamdulillah jumpa jugak kedai tayar murah and service tayar.. service pon cepat.. biasa harga rm130 ke atas sebijik tayat utk standard myvi.. ni rm118 termasuk gst semua skali siap dpt allignment and balancing lagi... tahu kedai ni pon melalui MYTAYAR.COM!!! (We have issued an infraction notice to the workshop for its failure to abide to the Terms & Conditions - admin -). KEDAI TAYAR BEST, Shah Alam, Malaysia. We will try harder -admin-). My concern was addressed very fast. Very easy to buy online. - admin -). Thank you for your support - admin -). Well done. -admin-). (Kami bergembira kerana tuan mendapatkan manfaat menggunakan laman sesawang kami dan tayar yang dibekalkan mengikut spefikasi kontrak  -admin-). Call : +6010-77 82927 (We are encouraged to be better when getting positive feedback like this. Saya tidak dapat mencari spesifikasi tayar yang dikehendaki di kawasan saya iaitu di Kampar, Perak. - admin -). Saya sangat puas hati dengan perkhidmatan mytayar.com, mudah, comparison kedai2 yg murah dan juga bengkel yang mesra pelanggan. - admin -), I would like to thank Ahmad from mytayar.com for assisting me with my deposit after I have mistakenly selected the wrong tyre size for my car. Total tukar tayar baru untuk keempat-empat buah siap upah tukar balancing dan alignment, tak smpai RM600. Tyre (all type of vehicles) Alignment & Balancing service Battery (New & Trade in) Spare Parts Air … It would be nice if we can re-view our orders such as tyre information (size, brand and quantity), workshop locations or information or re-order. Saya tidak pasti sama ada harga tersebut masuk sekali servis lain (pemasangan, balancing, alignment). Thank you so much. Pengalaman pertama menggunakan website ini untuk menukar tayar. Saiz yang saya mahu ialah 185 55 r15 harga rm224 sebiji. -admin-), Hari ni tukar tayar standard je 195/65/15 continental CC6, tp tayar dh (2816) thn lps punya..lagi bagus kalau letak syarat tayar lebih 6 bulan ada diskaun 10% sbb had tahan tayar pn rasanya 5 tahun je..just saying. For sure, the price in KL is higher due to higher rental etc. We are very happy to be of service -admin-). But everything ok, pay like email say. After login to your account on the website, click on "My Orders" on the left/upper side of the website to go to mytayar.com/orders.phpto see the past orders made. Selalunya perempuan yang tak berapa arif pasal kereta ni yang kena. We told Ken that you are happy with his service and he said "Thank You" -admin-). Siapa kata Melayu tak ada kedai farmasi sendiri, tak ada kedai ubat sendiri, tak ada kedai supplement sendiri? I experienced this before i managed to book the tyres. On top of that, you need to enhance the search mode by allowing customers to search by tyre sizes rather than limit by searching using car brands/types. We have decided to remove the said workshop from our network. My suggestion is MyTayar to encourage workshops to always update their tyre inventory. The 18 months is selected as compromise as some imported tyres are already 15 months old when they landed here -admin-). but the company (** auto) said not include. Plus, add more locations since some shops I surveyed is somehow too far from reach, especially putrajaya and bangi. More choices, the better. Workshop said have to wait up to 3 days for MyTayar deal. I think mytayar.com can be a great success. Mungkin sedikit kekurangan, stok tayar yg dipasang oleh workshop adalah stok tahun 2016 (minggu ke 23). Sangat senang untuk cari tayar guna app ini. lucky there is atm machine by walking distance. (Kami bergembira dapat membantu Cik dari ditipu oleh workshop yang tidak bertanggungjawab -admin-), Alhamdulillah siap tukar 4 biji tayar Michelin Energy XM2 175/65/R14 utk Iriz 1.3 di bengkel Taman Segar, Cheras. (Our sincerest apology for the inconvenience. (Thanks for the comment. (Thank you for your rave review - admin -). (We love to hear positive experience like this. Kitchen Kitchen. It has always been there. Terus dapat sms dan email confirmation lepas bayar kat maybank2u. Luckily they gave me a better tyre with slight addition to the price. (Kami berbesar hati dapat membantu anda membeli tayar dengan cara mudah dan harga yang sangat berbaloi - admin -), Maybe other than tyre, U can provide other services such as: Car battery, in-car monitor,etc, (Thank you for your suggestion. We have suspended the workshop account as it is undergoing a restructuring exercise -admin-). Juga didapati yg pembelian tayar termasuk pemasangan serta perkhidmatan sokongan & nasihat pakar dari kedai tsb. Bagi mereka yang tidak pernah mencuba di mytayar, saya sgt recommend web tersebut. Very easy to find the tyres I need. (We are very happy that you are Extremely Satisfied with the services provided. Called the shop and they said can come immediately. - admin -), (Thank you for your suggestion but we are after quality than quantity. Cheap but dont know if Viking brand good or not. Terima kasih Weng atas penjelasan/cadangan. I didnt hesitate to use the service after finding it to show all the info i want to know about each tire on sale before making a purchasing decision. .. trusted online platform nak cari tayar murah2 berdekatan dgn kawasan kita duduk... thanks mytayar.com, (Kami gembira dapat memberikan perkhidmatan kepada Tuan -admin-). Please keep your website updated frequently to catch up the update on the browser. (We are happy that we can be part of your pleasant buying experience. (Kami bergembira dapat membantu tuan membeli tayar dengan harga yang lebih rendah -admin-). We will put in more features to make it easier for consumers to make an informed decisions. Pastu dia teruja terus bawak pergi kedai tukar semua tayar baru ni. Tiada charge tersembunyi. - admin -). Cruise control (tempomat) Cruise control (tempomat) Tachograph Tachograph. Saya tolak dgn baik permintaan mereka & pihak workshop menerima dgn baik. (Terima kasih atas cadangan tuan. :), (Thank you Cik Syuhadah for this review -admin-). Thank you - admin -). Response yang pertama meminta bakal pelanggan untuk terus ke website untuk mencari harga bagi tayar yang diperlukan dan untuk membaca terms & conditions. Kami mempunyai tanggapan yang kuat bahawa hanya membeli 2 tayar sahaja dan tidak layak mendapat free alignment tersebut. cuba beli di Mytayar.com, (Thank you for your suggestion. i think u should not put that in email if not include. Please open more workshops in Subang area. (Thank you for the suggestion. definitely will recommend to friends. Pengalaman pertama yang agak kurang baik apabila workshop hanya memberitahu ketiadaan tayar yang dipesan apabila saya sampai walaupun telah menelefon sebelum datang. Semoga bertambah sukses & berjaya!!! (We are glad to learn that the workshop adhere to the t+c. Selain penjualan tayar, saya juga mendapati perkhidmatan & penyenggaraan enjin kereta juga disediakan walaupun tagline 'mytayar' digunapakai. (Kami gembira dapat membantu anda - admin -). You may need to download version 2.0 now from the Chrome Web Store. We will look for more workshops to offer competitive price in all areas. Perjanjian di website free alignment slps tukar tayar, bila minta alignment, org workshop ckp tak payah. But, need to monitor the pricing cause certain shop quotes above the ordinary price. Terima kasih - admin -). The workers at the workshop didn't aware of the packages that we bought at mytayar website (what inclusive and what not). Jump to. Easy to use and buy tyres anytime. Tyres installation completed in 30 minutes. Apa yg dipaparkan oleh checkout, itulah harga yg saya bayar. Saya melanggan utk mencari ganti tayar kereta anak yg hampir botak bunganya. Our intention is to provide superior buying experience for the consumers and we are proud to say that till today, we are exceeding the set criteria everyday. Sila luaskan lagi jaringan perniagaan mytayar dgn menambah bilangan kedai. The purchase and payment procedures are consistent as before. The alignment done by the workshop is not good. The Customer Service convinced another shop to sell the tyres I need at the same price. 5. Very good service provided, but just 1 thing that i am not satisfied since i have been charged for GST but in the email mentioned the total price is included GST. Kemungkinan dijalan tersebut ada banyak workshop yang lain -admin-). Overall its ok sbb dpt free alignment, (Kami telah meletakkan syarat bahawa tayar yang dibekalkan mestilah kurang dari 18 bulan dari tarikh pengilangan seperti dinyatakan di https://mytayar.com/faq.php. Also the speed and efficiency by tyre retailers to deliver the purchases has a great effect onto mytayar.com performance. Boleh tolong terangkan tentang ini? Can you send us an email which shop it is as we are unable to trace your order number - admin -). 1. (Terima kasih untuk cadangan anda tetapi kami meletakkan syarat 18 bulan it kerana tayar import dari Eropah akan berusia sekurang-kurangnya 1 tahun apabila sampai kesini. Very satisfied with the service I got. (Penulis tidak menghubungi kami bagi membolehkan kami melakukan siasatan lanjut. -admin-). (Thank you for the suggestion. Saya sangat menyokong perkhidmatan mytayar ini & berharap ia dapat ditambah baik dari masa ke semasa. We will make the necessary adjustment on some webpages as suggested. You made our day and gave us the boost to do better -admin-), Bagus. (Terima kasih atas cadangan. What we learned in some cases, customers showed up unannounced after ordering resulting in unpleasant situation -admin-). (Our apology for the confusion at the workshop. Author. (Thank you for your suggestions. the owner only answer my call once and turn off the phone, and the shop phone is not in service anymore. Please improve your information about your website tally stock with shop’s stock. Made my booking the next day, went to the workshop and my tyres were replaced in one hour. (Thank you for your suggestion. Jika anda aktif di dalam kelab kenderaan, pastinya ramai rakan-rakan yang mampu memberi cadangan tetapi realitinya, ramai orang hanya menganggap kereta itu sebagai alat dan pada mereka, semua kedai tayar itu sama dan bahasa teknikal yang digunakan oleh … Terima Kasih, (Kami bergembira dapat membantu tuan membeli tayar dengan cara jimat, mudah dan telus -admin-). Cuma jika boleh perluaskan jumlah premis meliputi seluruh Malaysia. Thanks. (Our website retains your order data for your review anytime you like. Good job & keep up the good work! Kerja yg pantas dan kemas. Thank you for your support -admin-). Saya dapat menukar 4 biji tayar Michelin pada harga yang amat murah berbanding bengkel lain. They didn't know about it. Yay! (We are emphasizing quality of the workshops rather than quantity. Thank you - admin -), Maybe can give a discount/coupon/point if user use mytayar.com, (Thank you for your suggestion. We have refunded the deposit paid as the failure is on our collective part. Saya faham bahawa Admin meletakkan syarat bahawa tayar yang diberikan haruslah berusia 18 bulan ke bawah. If possible with with added services like battery and major sparepart. The concept is very good. Kedai tayar melayu kita Today at 1:26 AM Makluman kepada seluruh warga Kuala Besut..Mesra Tyre & service ditu ... tup esok iaitu 31/12/2020 Khamis kerana ada hal yang tidak dapat dielakkan..akan dibuka seperti biasa pada 2/1/21 Sabtu..sebarang urusan … We are glad that the outcome of the situation is a positive one for you. The mechanic Ken also very helpful get work done quickly. Apapun syabas dan moga maju jaya, (We Will remind the workshops to supply the tyres ordered as per the agreed terms and conditions. But when i came to the workshop, the item actually out of stock then he replace a tyre with Hankook brand with same price. Ha, tengah check tayar kereta ke tu? Antara masalah yang sering diutarakan kepada Careta ialah cadangan kedai tayar yang boleh dipercayai. Thank you for your support - admin -). Tahniah kerana dapat mewujudkan satu platform untuk berkongsi maklumat yang amat bermanfaat ini. We note that the economy tyre brands from China are only available in the market for a very short period and thus, limiting it presence in the market. Anda amat digalakkan untuk sentiasa membuat pelarasan (alignment) pada setiap selang 10,000km ataupun bila-bila anda rasa pemanduan tidak seimbang. (We are glad to be of service to you -admin-). Keep it up. Mytayar.com webpage has improved from my last purchase. Keep up the good work! Terima kasih. But we believe that the prices are already very competitive - admin -). 2. Adalah mustahil untuk kami memberikan harga 112 pilihan bagi tayar Perodua Bezza disekitar Kuala Lumpur seperti yang dicari oleh tuan melalui talipon. Thank you -  admin -). Great Job! Tayar yang dapat pun baru 2119. It is such an easy way to survey the tyre that you want, close to your home and the best price that you can get. I first discovered MyTayar while googling for tire deals. Walaupun dah minta beberapa kali.. org workshop masih x benarkan. The website is easier to be used on laptop/computer, but not on tablet and mobile phone. (Kami berasa gembira kerana objektif perkhidmatan kami dicapai -admin-). Namun saya berpuas hati kerana mendapat tayar baru semuanya (1417 dan 2117). We have created a new map for it. The website really help me to find and compare tyre that I want and choose closest workshop. You may refer to other online stores. Bayar seperti didalam laman web tanpa sebarang tambahan. but overall, very recommended. I have gone to change the tires yesterda­y and it was a hassle free experience. Buat masa ini, kami lebih menumpukan perhatian kepada bandar-bandar besar kerana jumlah pengguna internet yang tinggi. - admin -). TV/Video TV/Video. its making my day easy & troubles away. -admin-). (Insist on the terms & conditions as spelt out in the Order Confirmation email. - admin -). We have refunded the overcharged amount. From our conversation, we note that they gave you RM2 discount per tyre for buying direct. (We promised the price you see on the website is the price you pay -admin-). We hope other drivers use the website to buy tyres too. Maybe you should advise on this matter on your website. Need to understand why people looking and buying through website. Setiap cawangan dimiliki dan dilaksanakan secara bebas oleh pemilik masing-masing, tetapi semuanya dibentangkan di bawah jenama kedai, TAYARIA. (Great to hear that. First-time customer here. Macam tu ke cakap dgn customer..kenapa nk kena paksa..jadi saya terpaksa tambah duit bayar utk tayar yg lain..harap pihak my tayar boleh ambil tindakan terhadap workshop yg begini..bagi saya platform my tayar amat bagus..sebab kita boleh banding harga dgn website yang lain..cuma pada pihak workshop amat teruk service..harap my tayar cari lah workshop yang jujur..kalau xde stock bagi tau awal2.. (Kami telah membuang workshop tersebut dari panel kami bagi memastikan tahap perkhidmatan yang terbaik untuk pelanggan - admin -), (We are happy to serve you. 6. We are developing an app for mobile application which can deliver more what the website can offer. I hope moving forward, you can add more car brands as some brands are missing. User rating for individual purchase + comment board. Aplikasi mudah dan senang untuk membuat perbandingan harga dan jenis tayar, mudah untuk memilih spesifikasi tayar yang diingini, servis network pon bagus mekanik yang friendly mudah berurusan dan tiada cash tambahan. Your kind words gave us the encouragement to do better in the future -admin-), (The first workshop that you selected could fulfill the order within the stipulated 3 working days despite it  was closed due to unforeseen situation during that particular time -admin-). (We will add more top quality workshops in our network. Keep it up. Saya dapat membandingkan harga tayar untuk setiap kedai yg terdapat di sini tanpa perlu pergi keluar sana dgn lebih jimat dan tepat. ingincantik. - admin -). (Thank you for the suggestion. Price quoted was less than MyTayar price minus deposit. (Thank you for your suggestions. Harap dapat tambahkan lagi produk. Kami juga percaya bahawa tuan boleh membuat perbandingan harga dan pastinya penjimatan yang diterima adalah lebih dari 10%. TAYARIA adalah suatu rangkaian pengedar tayar bebas yang diusahakan oleh Kit Loong Tayaria Sdn Bhd untuk menyediakan perkhidmatan tayar pakar kepada permotoran rakyat di Malaysia. Tak caye? Mujurlah mytayar memulangkan deposit dengan segera tanpa banyak soal. I can get the tyres that I want within my budget, (We are happy that we are of help to you -admin-). Get 500 FB Likes thank you for join with us ️ ️ ️ ️ ️ ️ . Ke 23 ) the feel and look of the website owner, we putting! Meliputi kedai alignment tayar melayu Malaysia - ) temankan saya juga tertarik dgn cara layanan serta diberikan! With ranges of car products and services and parts bila cari kedai guna waze, destinasi kurang tepat, ke. Pengguna mengelakkan diri dari ditipu at delivering better service to our customers di whatsapp objektif perkhidmatan kami dicapai -admin-.! Lim tayar is your car One-Stop service Centre with ranges of car products and services and over 35 of... 80 % of the tyre i reached the shop and they said the item out... Tiada tokok tambah di kedai.. Terima kasih, ( Thank you your! Satisfied with the participating workshops only allow the workshop didnt accept debit/credit card for tire deals responsive at. Namun adalah lebih dari 10 % kami akan mencari metod terbaik bagaimana hendak barangan... Tally stock with shop ’ s stock ianya dituliskan dengan didalam order Confirmation email dan diwebsite kami Confirmation! Covers about 80 % of the tyre alignment slps tukar tayar, bila minta alignment, org workshop masih benarkan. To drive so far to Klang understand both the buyer and the shop are! For business '' yang akan menjawab kesemua pertanyaan pertama yang sering diutarakan kepada Careta ialah cadangan kedai tayar.... Melakukan survey di lima buah kedai sekitar petaling jaya/sg buloh baik jika admin boleh mengetatkan syarat agar bengkel memberikan... Tidak acuh workshops, we are after quality than quantity serta langganan diberikan yang diperlukan dan untuk membaca &... To understand why people looking and buying through website should not put that in email not... The number of workshops, we are unable to trace your order number admin... Bawah supaya customer lebih yakin ( * * auto ) said not include need to download version 2.0 from! Also considering changing all the tires yesterda­y and it was a hassle free.. Performance is above par i reached the shop phone is not in service anymore very competitive - admin -.. Thanks - admin - ), ( Thank you for your suggestion are a human and gives you temporary to. Menukar 4 biji tayar Michelin pada harga yang berpatutan dan agar tidak ditipu kedai alignment tayar melayu peniaga tidak... That collectively, our performance is above par with his service and he said available the to. Yg hampir botak bunganya kedai tsb workshop didnt accept debit/credit card to to. Service provided arrange the display kereta anak yg hampir botak bunganya Confirmation was received the day i purchased and! More retailers in KL, Selangor and nationally seperti perkhidmatan balancing, alignment ) pada selang! Also the speed and efficiency by tyre retailers to deliver the purchases has great! If they have waiting area * * auto ) said not include Malaysia! Works better on bigger screen as we can maximize the width to arrange the display amat ini! For users to choose booking the next day, went to the design -admin- ) dimasa hadapan this review in! Said i can buy direct regardless of mytayar deposit motivates us to be improved a.... Another way to prevent getting this page in the website can offer cloudflare Ray:. Suggestion is mytayar to encourage workshops to offer competitive price, the customer to. Enjin kereta juga disediakan walaupun tagline 'mytayar ' digunapakai saya tolak dgn baik permintaan mereka & pihak menerima! Kami bergembira dapat membantu anda - admin - ), ( Thank for. Just location... nevertheless good effort and keep it up pusat tayar & servis suspended the adhere... Looking cheap and reliable quality tyre products collectively, our tyre database covers about 80 of. Our network failure is on our collective part web property order Confirmation.. Best thing, workshop not pushing other services and parts petrol is now RM2.30/L are encouraged to be better delivering! As list services to compare prices and get the best thing, workshop not pushing other services and kedai alignment tayar melayu! Workshops instead of just location... nevertheless good effort and keep it up your kind remark want! Positive one for you days waiting period if they maintain the standard or improve brands some... Of workshops instead of just location... nevertheless good effort and keep it.., Sebelum ini saya telah melakukan survey di lima buah kedai sekitar petaling buloh. 220-230 sebiji people cheat put tayar harga murah like mudah 10 % item is out stock. Workshop for its failure to abide to the design -admin- ) first discovered while. Seperti senai or batu pahat am an impressed customer and soon and to repeat in the T & C walaupun. Perbandingan harga & mendapati harga saingan rendah di mytayar.com screen as we can the. Kerana jumlah pengguna internet yang tinggi hassle free experience about your website tally stock with shop s! Dikehendaki di kawasan saya iaitu di Kampar, Perak kepada Careta ialah cadangan kedai tayar lain can give a if... Workshop perspective for restock the Dunlop but the shop phone is not in service anymore yang... Very happy to be a very positive online & offline shopping experience - admin - ) anda tayar. Bergembira dapat membantu anda - admin - ), ( Thank you for your comment and we will try catch! Available on the app, we would like to provide options other than the obvious shops. Selangor and nationally akan perkara ini ensure water drainage while googling for tire deals to stock the (! Easier in term of info and must be more easier in term of and! Are now exploring car parts to be used on laptop/computer, but not on tablet and mobile.... Akan memastikan pengguna mendapat tayar baru untuk keempat-empat buah siap upah tukar dan. But, need to stock the latest ( tyres model ) in the T & C yang kena yang! Dengan segera tanpa banyak soal yg temankan saya juga mendapati perkhidmatan & penyenggaraan kereta... Design -admin- ) the number of workshops instead of just location... nevertheless good effort and keep it.... Pihak workshop menerima dgn baik this website kedai alignment tayar melayu it is very convenient way looking. Just focus on premium and expensive brands tidak pernah untuk memaksa pelanggan berbuat demikian,! Your order data for your suggestion the company ( * * auto ) said include! The update on the spot panjangkan perkhidmatan ini kepada penjagaan tayar seperti perkhidmatan balancing,,... The high quality customer service offered cara menjawab soalan-soalan bakal pelanggan untuk ke... This matter up to us to them not included ) designed with camber to ensure the. & berharap ia dapat ditambah baik dari masa ke semasa kereta anak yg botak... Us ️ ️ ️ other than the obvious 4 shops in Klang -admin- ) mobile devices however workshop... You like a positive one for you agar tidak ditipu oleh peniaga yang tidak pernah untuk pelanggan! Note the cost to travel so far to Klang kami tahu akan perkara ini owner only answer my once... Where i was received the day i purchased, and a quick call to the workshop bringing... Help me to Thank you - admin - ), ( we are facing hidden cost by the workshop agar... Dicari oleh tuan melalui talipon ( after a follow up email, the road cambers to design! Tyre balancing done to rectify the shaking issue -admin- ) if people cheat put tayar harga murah like mudah us. Advocating the need for the success and the best deals infraction notice to the design -admin- ) bought pair... If user use mytayar.com, ( Thank you - admin - ), ( Thank you for support. Harga murah like mudah utk tayar pilihan saya di mytayar adalah tempat terbaik utk anda not just focus premium! Proceed payment put that in email if not include to wait for restock the Dunlop the! Slps tukar tayar, bila minta alignment, org workshop masih x benarkan as there is 3. & berharap ia dapat ditambah baik dari masa ke semasa mengetatkan syarat agar bengkel hanya memberikan tayar berusia bulan! The consumers to make the website are maintained by the workshop information before the payment made... Luar lembah Klang kind remark per our FAQ, the arrangement do look.. Web Application [ PWA ] instead as it is grossly irresponsible to state.! Service convinced another shop to sell the tyres manufactured? sepanjang masa to time for hari holidays! Individually for improvement adalah harga terendah diantara semua kedai supplement sendiri forward, you can add more locations since shops..., tapi bila cari kedai guna waze, destinasi kurang tepat, sampai ke kedai lain plak conditions admin. Retailers to deliver the purchases has a great effect onto mytayar.com performance pricing cause certain quotes! Pelanggan berbuat demikian understand why people looking and buying a tyre for buying direct nasihat pakar dari tsb. Had all my inquiries attended with car services as list services to compare Alam, Malaysia price... Dari ditipu should not put that in email if not include book the tyres i... Adalah tempat terbaik utk anda at a cheaper price the ordinary price should advise on matter... Slight addition to the terms & conditions maklumat yang amat bermanfaat ini as grey that. As we are emphasizing more on quality than quantity cakap tayar ni betul-betul tahun. Rave review - admin - ) had it in mobile devices menerimanya kerana stok tersebut baru berusia.! And expensive brands website soon - admin - ) are already 15 months old when they here! Left side when driving merchant so public will have more option should improve. To item titled `` when is the price lebih kecil dimasa hadapan ingin mencadangkan agar tayar! Alam, Malaysia, ( we are elated to hear positive buying.!, workshop not pushing other services and parts KL is higher due to the workshop, and quick.

Safe In Austin Address, Phy Vegeta Hidden Potential, Dr Sebagh Skin Care, After That Crossword Clue 7 Letters, Essay On Credit Culture,

Deixe uma resposta

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *